Ajánlói Partner Program

Önnek, aki érdeklődik az itt található fontos és hasznos információk iránt! Partnereinknek, hogy könnyebben nagyobb eredményeket érjenek el! Társult tagjainknak, akik értékesítési csoportjaikat gondosan feljesztik! Minden társunknak, aki ebből az igazán izgalmas munkából kiveszi a részét! Barátsággal: A menedzsment

Rovatok

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Mit lehet ebből még kihozni?

2007.10.31. 23:15 mayahirek

Ha EGYÜTTMŰKÖDÉSRE lép velünk, nem kell feltétlenül vállalkozónak lennie.

Mi felelősséget vállalunk a szabályos és törvényes kifizetésekért. Ha már Ön vállalkozó vagy, van egy cége, akkor is érdemes megnézni, hogy számlára fizessünk-e, vagy inkább saját nettó jövedelmét növelné?

Ezt követő lapon van az "Ajánló Partner díjak" listája. Az érdeklődés felkeltéséért és szakszerű önálló informálásért jár díj, amit az ügyfél fizet meg. Önálló publikációk, egyéni szerzői jogvédelem alá tartozó promóciós anyagok publikálásából származó ez a bevétel. Nem az értékesítés jutaléka.

Jó tudni, hogy a komoly érdeklődők minimum 10%-a ténylegsen is vásárol. Ez lehet később sokkal, de sokkal jobb is!

Ne erőltessük az együttműködést, ha nem igazán érdekli Önt ez a dolog! Egy csomó buta elvesztegetett idő volna. Kár lenne érte.

Lényeg a rendszeres teljesítés, munka mellett is végezhető. Keményen csinálná ezt a tevékenységet? Akár napi 1-2 órában?

Vagy van saját elképzelése? És az nagyon elfoglalja Önt? Ez tényleg jó! Örülünk neki és sok sikert kívánunk hozzá.

Amiért ez a toborzás folyik: országos Értékesítési Franchise rendszer kiépítése.

Felmerülhet a kérdés: most akkor mit is kéne csinálni? És abból hányat kéne csinálni? Hogyan teremtsem meg bevételként a saját életszínvonalamhoz szükséges pénzem 5X-örösét? A saját életszívnonala 5X-ösét kell bevételként megszereznie. Ez egy gazdasági törvényszerűség.  Többek között azért is dolgoztuk ki ezt a Franchiset, hogy legyen megfelelően bőséges életsznvonala a benne ténykedőknek!

A Partner, hasznosító és tanácsadó partner. Amikor már be van gyakorolva 300 eFt leadózott nettót tudhat megkeresni havonta. Vezető partner pedig minimum 500 eFt-ot. Értékesítési Franchise tulajdonosként alsó hangon 1000 eFt-ot, ami lehet 3000 eFt is!

A Franchise lényeges egyik eleme az is, hogy egy világhírű adminisztratív  technológiát használunk működésünkben, roppant egyszerű módon.

Az ELSZÁMOLÁSI SZABÁLYOK rögzíve vannak! Ezért nem lehet pénzügyileg megbukni és tönkremenni. Szabályos és törvényes. Nagyon biztonságos. Jól kidolgozott ügyvitelünk van - EZ+SYSTEM copyright -, és segédanyagaink is mind rendelkezésre állnak a sikeres munkavégzéshez.

Mi 100%-ig beleadjuk minden segítségünket, hogy Ön sikeres legyenl! Ön is beleteszi  100%-ig a saját oldalát? Mindent elkövet, hogy sikeres legyen ebben a munkában?

"Lehetséges addig edzeni a testünket, szemünket, kezünket és lábunkat, amíg azok - gyakorlással - valahogy ELKEZDENEK TUDNI. Az embernek nem kell többé GONDOLKODNIA, ahhoz, hogy megrakja a kályhát vagy leparkolja a kocsit: egyszerűen MEGTESZI. Bármilyen tevékenységben nagyon sok minden, amit "tehetségnek" tartanak,  valójában csak gyakorlás. (Az Út a Boldogsághoz 17-3. Gyakorolj)

"Ajánló Partner díjak"
                                                                   Érdemes megfigyelni a különbséget!

"Partner Program jutalékai"                        


komment

Címkék: mit lehet ebből még kihozni?

süti beállítások módosítása