Ajánlói Partner Program

Önnek, aki érdeklődik az itt található fontos és hasznos információk iránt! Partnereinknek, hogy könnyebben nagyobb eredményeket érjenek el! Társult tagjainknak, akik értékesítési csoportjaikat gondosan feljesztik! Minden társunknak, aki ebből az igazán izgalmas munkából kiveszi a részét! Barátsággal: A menedzsment

Rovatok

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Partner elfogadás 2. lépés

2007.10.31. 22:19 mayahirek


Köszönöm, ha elküldte a jelentkezési lapot. Ha Önnek vállalkozása van, ugye elküldte a szándéknyilatkozatot is. Mostanra már alaposan áttanulmányozta az információkat  és tisztán látja vállalását. Így van?

Ha bárhol ismétlődéseket találna a szövegekben, az nem a véletlen műve!

Mi a mentorai* vagyunk, mert olyan gyakorlatias segítséget adunk, ami által folyamatosan  tud gyarapodni, fejlődni, tanulni és egyidejűleg a bevételeit is meg tudja növelni. Eredményessége kezdetben munka mellett 20-30 eFt/hó bevételt hozhat, a továbbiakban ez fölfelé nagyban változhat.

Ha Ön, mint vállalkozás tulajdonosa csatlakozott hozzánk, meglévő ügyfélkörétől függ, mekkora lesz a bevétel. Lehet, hogy Ön kivételes előnyökkel rendelkezik. Így rövid időn belül nagy bevételekhez juthat. Eközben munkájával segít másokat.

Hamarosan a következő publikációban olvashatja a Haladási Programot, hogy körülbelül milyen lépésekből fog állni a folyamat. Látni fogja nagyjából, hogy milyen jellegűek lesznek a tennivalók.
 

Következő lépés a MagánÜgy – Viteled a Sikeredért Olvasd El! Levelező Szeminárium elvégzése.

A szeminárium befejeztével programot csinálunk az elvégzendő további lépésekről.

Ha Ön már képzett profi vezető, akkor is végig küldjük ezen a tesztfeladaton, hogy saját tapasztalatból ismerje, mit kell végigcsinálniuk a munkatársaknak.

A szeminárium 1,5 óra egyvégtében. Általában három részletben zajlik le, mailes formában.
 

Az EGYÜTTMŰKÖDÉS alapja, hogy megértsük egymást pontosan. Egy állásinterjúra is szánunk ennyi időt. Ugye? Az EGYÜTTMŰKÖDÉS-nél fontos, hogy értsük egymás gondolatmenetét?

Tekintse ezt egy üzleti PREZENTÁCIÓNAK. Vagy egy BEMUTATÓ előadásnak, vagy annak, hogy MEGHÍVTUK EGY BESZÉLGETÉSRE.

Mi lépésről lépésre erdményekhez juttatjuk Önt. Sikere garanciája, ha nagyszámban elvégzi a szükséges munkafolyamatokat, és önállóan növeli az eredményeket.

                                                    Üdvözlettel A menedzsment

mentor: tanácsadó, pártfogó. Aki betanít, kontrollál, tudását és tapasztalatait átadja és segít elérni a célt.

Biztosíthatjuk!
Részünkről  100 %-ig elkövetünk mindent, hogy Önnek SIKERÜLJÖN.
Ön is el fog követni mindent, hogy sikerre vigye? Hozzáteszi saját 100%-át?Belead apait - anyait, hogy EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNK tényleg  SIKERES legyen? Igen? Irja meg válaszát. KEZDJÜK!


A következő publikáció, a "Haladási Program"

1 komment

Címkék: partner elfogadás 2. lépés

süti beállítások módosítása